oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > , > Ce capete de periaj sunt recomandate pentru tine

    Înlăturarea plăcii dentare, dinți albi strălucitori, gingii curate și sănătoase, precum și o respirație plăcut mirositoare sunt rezultatul unui periaj corect și eficient.

    Este dovedit faptul că folosirea unei periuțe de dinți electrice, poate duce periajul, pentru majoritatea utilizatorilor, la o performanță rar obținută cu un periaj manual. 

    La achiziționarea unei periuțe de dinți electrice, de cele mai multe ori, modelul capului de periaj nu este cel mai potrivit danturii noastre. Fie din lipsa de informații despre produsele existente, fie din cauza bugetului mai restrâns sau a evoluțiilor în timp din cavitatea nostră bucală, capul de periaj ales nu este întotdeauna cel potrivit.

    O discuție cu medicul stomatolog, este ideală pentru această alegere. Trebuie să aveți în vedere că problemele pe care le aveți în cavitatea bucală, nu se vor rezolva totdeauna cu un singur cap de periaj, de multe ori fiind necesare, două sau trei, pe care le veți folosi în condiții și cu o frecvență diferită.

    De la producătorul Oral-B ne putem informa despre lista cu capetele de periaj, care se potrivesc la mai mult de 70%, din modelele de periuțe de dinți electrice ale acestui brand.

    Descrierea acestor capetete reprezentă un ghid folositor în achiziționarea capului de periaj corect, adecvat periuței noastre de dinți, dacă aparține acestui brand.

     

    Ce capete de periaj sunt potrivite nevoilor dumneavoastră?

     

    Perii acestui cap sunt poziționați la un unghi de 16 grade. Aparent 16 grade este unghiul optim pentru a permite perilor să ajungă și să îndepărteze placa în acele locuri greu accesibile, dintre dinți.

    Trebuie doar să țineți peria împotriva fiecărei suprafețe, a fiecărui dinte și să treceți sistematic de la un dinte la altul. Capul periuței de dinți înconjoară fiecare dinte, iar mișcarea dinamică a acțiunii de curățare se adaptează la dinți, deoarece oscilează, se rotește și pulsează pentru a se descompune și a elimina placa. Cross Action acoperă o suprafață mai mare pentru o curățare superioară.

    Capetele au un sistem indicator cu fibre albastre care își schimbă culoarea dupa două – trei luni de utilizare, indicându-vă că s-au uzat și trebuie schimbate.

    Aceste capete de periaj sunt compatibile cu periutele de dinti Pro, TriZone și Vitality și incompatibile cu Pulsonic și Sonic Complete.

    • capat de periaj floss action
    • Capătul de periaj Floss Action – are peri Micropulse care penetrează adânc între dinți pentru a îndepărta placa precum ața dentară, dar nu o înlocuiește. 

    Acesta este un cap de perie oval, în stil rotativ și cu peri extra moi, care oferă o curățare temeinică, dar blândă.

    Perii prezintă indicator de culoare pentru uzură.

    Incompatibilă cu modelele Pulsonic, Sonic Complete, Vitality Sonic, CrossAction Power.

    • capat de periaj precision clean
    • Capătul de periaj Precision Clean – este creat pentru o curățare precisă și pentru îndepărtarea plăcii bacteriene mai bine ca o periuță manuală obișnuită. 

    Acesta este un cap de perie mai mic, rotund. Dimensiunea și forma permite o curățare mai precisă a fiecărei suprafețe a dintelui. Peri moi sunt rotunjiți, în centru, pentru a proteja dinții de un periaj prea ferm.

    Acesta este cel mai bine vândut cap de perie de înlocuire a lui Oral-B, în ciuda faptului că totuși, capul periei Floss Acțiune este cel mai eficient la îndepărtarea plăcii.

    Peri cu indicatori de culoare semnaleaza când capul de periaj trebuie schimbat, adică la un interval de trei – patru luni.

    Sunt potrivite pentru toata periuțele de dinți Oral-B cu cap circular, cu mod de funcționare rotativ și rotativ cu pulsații. Capetele se potrivesc tuturor periuțelor electrice Oral-B, cu excepția Pulsonic și Sonic Complete.

    Deși aceasta are aceeași dimensiune și forma cu Floss Action, este unic prin faptul că are o cană de lustruit din cauciuc în centrul ei, mai degrabă decât peri. Ideea a fost luată din echipamentul folosit de medicul dentist pentru a vă lustrui dinții.

    Cupa lustruire susține pasta de dinți, pentru a îndepărta ușor petele de pe suprafața dinților, pentru a reda un alb natural. Perii exteriori înconjoară fiecare dinte pentru o mai bună curățare.

    Are indicator de culoare la peri, pentru a semnala atunci când trebuie înlocuit capul de periaj.

    Incompatibil cu Pulsonic și Sonic Complete.

    Acest cap de perie este destinat exclusiv utilizatorilor cu vârsta de peste 12 ani.

    Acesta este un cap rotund și mic, care are perii extra-moi, pentru gingii și dinți sensibili, se adresează situațiilor post-chirurgicale, parodontale și/ sau noilor implanturi dentare. Nu aveți nevoie de presiune sau de fire dure pentru a elimina zilnic placa cu periaj obișnuit.

    Are tehnologie rotativă și oscilantă pentru curățarea maximă și indicatorii de culoare pentru a semnala când trebuie înlocuit capul de periaj.

    Capetele de periaj sunt compatibile cu toate periuțele electrice Oral-B, cu excepția Pulsonic și Sonic Complete.

    Acest cap de periaj este potrivit pentru curățarea lucrărilor ortodontice și a punților

    El are formă rotundă, de dimensiunea mai mică ca Precision Clean. Diferența mare este că acest cap de perie are mai puține fire de păr, care sunt mai mici și mai rare. Acest lucru oferă periilor mai mult spațiu, pentru a se răspândi complet și a ajunge sub lucrările ortodontice, și între punte și gingii.

    Incompatibil cu Pulsonic și Sonic Complete.

    Acesta este cel mai mic cap de perie al lui Oral-B, dimensiunea redusă ușurează curățarea dintre dinți și locurile greu accesibile din gură.

    Are indicatori de culoare, pentru a semnala când trebuie înlocuit capul de periaj.

    Incompatibil cu Pulsonic și Sonic Complete.

    • capat de periaj dual clean
    • Capătul de periaj Dual Clean – are acțiune dublă de curățare, fiind format din două perii, poziționate vertical, oferind de două ori acțiune de curățare și deci, eliminând mai multă placă dentară.

    Acest cap are două perii în mișcare, capul periei din vârf, are o acțiune rotativă standard, capul inferior se mișcă înainte și înapoi.

    Oferă curățare, împrospătare și îngrijire, toate într-un singur cap de periaj, ce pătrunde în zonele greu accesibilă.

    Are indicatori de culoare, pentru a semnala când trebuie înlocuit capul de periaj.

    Compatibil cu seriile ProfessionalCare, Vitality și Pro-HealthTM Battery.

    • capat de periaj Deep Sweep
    • Capătul de periaj Deep Sweep – este diferit de toate celelalte capete de periaj din această listă, are o formă și o dimensiune asemănătoare unei periuțe de dinți normale.

    Cele trei rânduri albe de păr și cele de culoare albastră, crează trei zone de curățare pentru a păstra dinții și gingiile sanatoase, o parte mobilă pentru dinții greu accesibili, parte scurtă, staționară, pentru curățarea la suprafrața dinților și o zonă cu peri lungi, pentru curățarea profundă dintre dinți.

    Perii au indicatori de culoare pentru uzură.

    Compatibil cu seriile Deep Sweep, Vitality Deep Sweep, Triumph, ProfessionalCare, Vitality Floss Action, Vitality Dual Clean și Vitality Precision Clean.

    Când considerați că decizia e luată și ați reușit să alegeți, nu uitați să cereți și consimțământul medicului stomatolog, pentru a profita de cunoștințele sale.