oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > , > Kit-ul tău esențial de vară pentru sănătatea dentară

    Sezonul „concediilor” înseamnă părăsirea mult așteptată, de un an întreg, a confortului de acasă pentru două săptămâni, mai mult sau mai puțin.

    Concediul este acea perioadă a anului, când complet dezinhibați de stresul zilnic al muncii, cunoaștem oameni noi, legăm noi prietenii și vrând – nevrând, ne lăudăm cu zâmbetul nostru.

    Ce este zâmbetul nostru? Este rezultatul acelei îngrijiri zilnice, de o viață întreagă, periaj, ață dentară, duș bucal, pastă de dinți, apă de gură și controlul periodic la cabinetul stomatologic.

    Plecarea în concediu, înseamnă așadar, să luăm după noi tot echipamentul cu care ne asigurăm igiena orală zilnică. Foarte corect, dar totuși deosebit de voluminos. Cu siguranță va trebui să luăm cu noi un echipament portabil și cât mai compact, ce poate încăpea într-un portfard.

    Cam asta ar fi o idee minimalistă dar completă, pentru un kit de curățare orală, pentru sănătatea noastră dentară.

    Designul capetelor este conceput pentru o acoperire completă a suprafeței fiecărui dinte, iar datorită tehnologiei avansate, care permite periuței circa 8800 oscilații pe minut, se asigură o acțiune eficientă de curățare, eliminându-se placa bacteriana fără a afecta gingiile.

    Periuța are două moduri de periaj, curățare și sensibil, pachetul conținând două capete de periaj. Periile DuPont, de calitate superioară înconjoară fiecare dinte, pentru o curățare generală excelentă.

    Ea are un cronometru de două minute, care asigură periajul recomandat de dentist, intervalul de 30 de secunde ajutând la periajul fiecărei zone a gurii.

    Periuța este echipată cu baterii reîncărcabile Ni-MH, ecologice. Designul este rezistent la apă, cu încărcare inductivă, cu indicator cu LED, cu un alimentator-încărcător de tip universal 100-240 v.

    • dus bucal WT3100 Dr.Mayer
    • Dușul bucal portabil WT3100 Dr.Mayercurăță bacteriile în locurile inaccesibile dintre dinți, acolo unde periajul și ața dentară nu ajung, și în profunzimea buzunarelor gingivale, îndepărtând resturile și tartrul, ce contribuie la apariția cariilor, îmbolnăvirea gingiilor și a respirației urât mirositoare. Dușul masează și stimulează gingiile, pentru a îmbunătăți circulația și a păstra gingiile puternice și sănătoase. Dușul este ideal pentru curățarea din jurul punților dentare, aparatelor dentare și coroanelor dentare.

    Este un duș bucal, al cărui mâner este conceput ergonomic, care are un furtun ce se rotește 360ο, pentru permite cu ușurință controlul fluxului de apă, pentru a ajunge în toate zonele gurii. Sunt incluse două capete de curățare.

    Tehnologia Multi Pulse, cu trei moduri de operare, normal, sensibil și pulsat, cu indicator LED, oferă o presiune a apei de la 40 la 80 psi, cu 1700 de pulsații pe minut.

    Dușul se oprește automat după două minute de funcționare.

    Fiind un duș portabil, are o capacitate de 160 ml apă, apă de gură sau soluție antibacteriană.

    Conține baterie reîncărcabilă Li-ion, cu un design rezistent la apă, cu un alimentator-încărcător de tip universal 100-240 v.

    • pasta de dinti GUM Original White
    • Pasta de dinti GUM Original White 75ml este o pastă de dinți antiplacă bacteriană și pentru albirea dinților. Este o pastă de dinți care redă albul natural al dinților, îndepărtând delicat petele de pe suprafață dinților, datorită silicatului nonabraziv și este delicat cu gingiile. Soluția antipete dizolvă chimic petele și previne apariția lor fără albire aspră, adică fără agenți de chelare. Are aromă mentolată.

     

    Nu uitați, atât capetele de periaj, cât și capetele de duș sunt personalizate prin inelele de plastic în bază, care au diferite culori. Presupunând că în familie periuța de dinți și dușul fiecăruia este de la același brand, se poate folosi un singur corp, cărând pentru fiecare membru al familiei un cap propriu, iar corpul cu mâner va fi comun. Asta va însemna o importantă economie de spațiu.

    Dacă deplasarea este de weekend sau două – trei zile, bateriile find încărcate, o scurtă socoteală a numărului total periaje înmulțite cu două minute și numărul total aproximativ de dușuri, multiplicat tot cu două minute, vă va arăta dacă este necesar să luați cu dumneavoastră și alimentatorul – încărcătorul periei și al dușului bucal.

    Nu trebuie uitat că soluția în rezolvarea acestei probleme va însemna continuarea îngrijirii zâmbetului nostru și a igienei noastre dentare, concediul pentru aceste activități nu este recomandat niciodată.