oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > > Philips Sonicare Airfloss–cel mai simplu mod de curățare interdentară

    Ce nu facem pentru zâmbetul nostru superb, măgulitor și sănătos.

    În primul rând să ne alegem periuța de dinți și pasta cea mai eficientă pentru a avea o curățare foarte bună, o îndepărtare a particulelor de alimente, a plăcii și a bacteriilor din gură la fel de eficientă.

    Oare realizăm tot timpul acest deziderat? Sunteți sigur că totdeauna sunt îndepărtate toate resturile de mâncare dintre dinți, din zonele dintre coroane și gingie sau pe lângă implanturi. Este absolut necesar și logic ca pentru o creștere a eficienței periajului, să avem gura fără resturi de mâncare. Igiena orală deficitară poate cauza carii, pierderea dinților și boli ale gingiilor. Pentru asta este bine să folosim dușul bucal înainte de periaj.

    Curăţarea interdentară zilnică nu mai este dificilă în cazul în care folosiți dușul bucal Philips Sonicare AirFloss, un aparat unic pentru curăţare interdentară care ajunge chiar şi în locurile în care periuţa de dinţi nu ajunge. În cazul în care nu foloseşti aţa dentară în mod obişnuit, Philips Sonicare Airfloss este soluţia perfectă pentru gingii mai sănătoase garantat, așa cum spune și producătorul.

    Nu folosiți ața dentară? Atunci optați pentru AirFloss – îndepărtează placa bacteriană acolo unde perierea nu o poate face!

    dus-bucal-airflossDușul bucal Philips Sonicare AirFloss, este un duș bucal portabil, ideal pentru curățarea spațiilor interdentare. A fost dovedit clinic că Philips Sonicare AirFloss este foarte eficient pentru îmbunătăţirea sănătăţii gingiilor. Poate fi utilizat cu apă sau cu apă de gură și dispune de o tehnologie unică cu jet de aer și micro picături, pentru a ajuta la îndepărtarea plăcii bacteriene în zonele greu accesibile. De fapt, îndepărtează până la 99,9% placa bacteriană din zona tratată, adică acolo unde perierea nu o poate face.

    Cu dușul bucal Philips Sonicare AirFloss, curăţarea întregii danturi durează doar 30 de secunde.

    Doar apeşi butonul o dată pentru un singur jet, apoi muţi şi repeţi. Pentru a utiliza funcţia nouă de curăţare automată, menține apăsat butonul şi deplasează vârful de ghidaj de la un spaţiu la altul. Va fi eliberat un jet la fiecare secundă.

    S-a dovedit clinic că dușul bucal Philips Sonicare AirFloss îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în doar două săptămâni.

    umplere rezervor airflossUmplerea rezervorului de pe mâner fie cu apă de gură sau cu apă simplă, pentru curățare și împrospătare, este foarte simplă. Apoi se direcționează vârful de ghidaj și se apasă pentru pornire. Rezervorul conține suficient lichid pentru până la două utilizări.

    Capul înclinat și subțire, precum și vârful de ghidaj, facilitează găsirea amplasării corecte. Nu trebuie decât să glisezi vârful de-a lungul suprafeţei dintelui, lângă linia gingiilor până când intră în spaţiul dintre dinţi. Eliminând cu delicateţe placa bacteriană rămasă în urma periajului, cu ajutorul jeturilor, dușul bucal Philips Sonicare AirFloss ajută la prevenirea cariilor, care se formează în spaţiul dintre dinţi.

    Fiind proiectat să fie uşor de manevrat în spaţii mici, Philips Sonicare AirFloss are un mâner confortabil şi ergonomic, cu suprafaţă antialunecare.

    Știai că: După trei luni de utilizare a dispozitivului AirFloss, 96% dintre persoanele care foloseau aţa dentară inconsecvent au continuat să folosească AirFloss cel puţin patru zile pe săptămână.airfloss curatare delicata

     

    Ce avantaje ai dacă folosești frecvent dușul bucal AirFloss

    • Tehnologie Air and micro-droplet combină aerul cu apa de gură sau apa simplă pentru o curățare puternică, dar delicată, în spațiile interdentare și de-a lungul liniei gingivale;
    • Ajută la îmbunătățirea sănătății gingivale;
    • Pacienții pot curăța întreaga gură în 30 de secunde;
    • Ajută la prevenirea cariilor interdentare;
    • Cap ultra-performant;
    • Mâner subțire, ergonomic;
    • La fel de eficient ca și ața dentară.

    Ce specificații tehnice prezintă dușul bucal AirFloss

    • Tip alimentare: acumulator;
    • Încărcător cu suport: da;
    • Încărcător: tensiune multiplă, 100-240 v;
    • Suport călătorie: nu;
    • Baterie: reîncărcabilă, litiu-ion;
    • Indicator LED: da;
    • Durata de funcționare a bateriei, până la descărcarea completă: până la 2 săptămâni;
    • Timp de reîncărcare a bateriei: 24 ore;
    • Culoare: gri;
    • Mâner: 1, AirFloss antialunecare;
    • Capăt de curățare: 1;
    • Sistem capete curățare: capete de curățare cu fixare rapidă.

    Ce primești în pachet atunci când alegi dușul bucal AirFloss

    • Duș bucal Philips Sonicare AirFloss:- 1 mâner + 1 capăt curățare + 1 încărcător.

    Dușul bucal Philips Sonicare AirFloss este o modalitate uşoară de a curăţa mai profund între dinţi, ajutând de asemenea la formarea unui obicei sănătos. După trei luni de utilizare a dispozitivului AirFloss, 96% dintre persoanele care foloseau aţa dentară inconsecvent au continuat să folosească AirFloss cel puţin patru zile pe săptămână.