oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > > Philips Sonicare FlexCare – Periuța electrică cu sterilizator UV

    Apariția problemelor dentare înseamnă proastă dispoziție și disconfort, bani și timp, și înțelegem cum prevenirea înseamnă de fapt evitarea apariției afecțiunilor.

    Periajul este poate cel mai important principiu în îngrijirea dentară. Periajul dentar este obligatoriu de cel puțin două ori pe zi, minimum două minute, când este efectuat cu periuța electrică, pentru a avea un zâmbet frumos și sănătos.

    O periuță de dinți electrică prezintă numeroase avantaje, folosirea ei fiind mult mai eficientă, mai confortabilă și mai ușoară în manevrat.

    Alegerea între o periuță sonică și una ce curăță prin oscilații și rotații este dilema ce trebuie rezolvată la cumpărarea unei periuțe de dinți electrice.

    Acum există un mod garantat pentru sănătate orală îmbunătățită, tehnologia inovatoare furnizând rezultate mult mai bune. Noua periuță de dinți electrică Philips Sonicare FlexCare se adaptează la toate nevoile de îngrijire orală.

    Philips Sonicare FlexCare HX6932/36Periuta electrică cu sterilizator UV Philips Sonicare FlexCare HX6932/36 este o periuță de dinți pentru adulți, proiectată pentru curățarea delicată a dinților și gingiilor. Elimină cu până la de șapte ori mai multă placă bacteriană, din zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală.

    În topul primelor zece periuțe electrice de pe piață ocupă locul doi drept cea mai bună periuță de dinți electrică, după Oral-B Genius 9000.

    • Are trei moduri de periaj, clean, white, massage, moduri ce vor personaliza periajul și vor răspunde unor nevoi de îngrijire orală variate.
    • Are un program cu pornire uşoară, pentru acomodarea la experienţa Sonicare.

    Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare de la Philips antrenează fluidele printre dinți.

    • Are două mânere FlexCare+, ce au un design foarte suplu și ergonomic, special conceput pentru perierea în zonele greu accesibile și două capete de periaj.
    • Produce 31000 de oscilații pe minut.
    • Există, anunțat încă din titlu un sterilizator UV pentru capetele de periaj.

    Produsul mai cuprinde un încărcător universal, cu alimentare 100-230 v.

    În pachet există și un suport pentru călătorie.

    Periuța este dotată cu două capete pentru periaj, InterCare Standard

    Capătul InterCare Standard pentru periuţa de dinţi Philips Sonicare are peri extra lungi, foarte deşi, moi, pentru a ajunge la zonele cu placă bacteriană situate adânc între dinţi şi în alte zone dificil de curăţat.

    Trei moduri diferite pentru o experienţă de curăţare mai bună

    3 moduri de curatarePeriuța de dinți are trei moduri de curățare:

    • Clean pentru o curățare normală;
    • White pentru albire și îndepărtarea petelor de pe suprafața dinților;
    • Massage pentru masarea gingiilor și revigorarea la nivelul cavității bucale.

    Cronometrul pentru interval Quadpacer încurajează perierea riguroasă, în timp ce cronometrul Smartimer pentru două minute ajută la asigurarea timpului de periere recomandat

    Cronometrul pentru interval de 30 de secunde indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii şi te avertizează să treci mai departe, oferind astfel o curăţare mai consistentă la nivelul întregii guri.

    Cronometrul de 2 minute al acestei periuţe de dinţi Philips Sonicare îţi asigură timpul de periere recomandat de dentiştii profesionişti.

    Program cu pornire uşoară pentru acomodarea la experienţa Sonicare

    Periuța are un program cu pornire uşoară, pentru acomodarea la experienţa Sonicare. Acest program creşte uşor puterea pe parcursul primelor 14 utilizări, pentru a o acomodare treptată cu experienţa periuţei electrice Philips Sonicare.

    Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare antrenează fluidele printre dinți

    curatare dinamica sonicareAcţiunea de curăţare dinamică unică a periuţei de dinţi Sonicare de la Philips antrenează fluidele printre dinți, ajunge delicat şi eficient adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

    Sterilizatorul UV păstrează capetele de periere curate

    Pe suportul de încărcare este atașată o incintă de sterilizare cu UV a capetelor de periaj, pentru două capete, sterilizator ce păstrează capetele în condiții perfecte, curate de bacterii.

    Durata de funcționare a bateriilor este mai mare comparativ cu a altor periuțe electrice

    Durata de funcționare a bateriilor, la o încărcare maximă, este de până la două săptămâni, considerând că folosim periuța circa două minute de două ori pe zi.

    Bateria are indicator LED pentru afișarea statusului

    Periuța este compatibilă cu toate capetele de periaj din gama Sonicare ProResults

    Periuța este perfect compatibilă cu toate capetele de periaj din gama Sonicare ProResults, atât standard cât și compact, atașabile printr-un simplu click. Aceste capete curăță de jur-împrejur fiecare dinte.

    Capul de periaj gum health este cel chemat pentru o păstrare a sănătății avansate a gingiilor.

    De curând a apărut pe piață și modelul Periuța electrică cu sterilizator UV Philips Sonicare FlexCare+ HX6972/35 ce se caracterizează prin cinci moduri de periaj, apărând în plus modurile refresh și gum care.