oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > > Oral-B Genius 9000 – periuță electrică premiata

    Gândul cu care trebuie să plecați la drum atunci când încercați Oral-B Genius 9000 este acela că această periuță de dinți este cea mai premiată periuță electrică a brandului Oral-B. Dacă doriți o periuță electrică cu funcționalități multiple, cu toate modurile de curățare, cu toate semnalizările necesare, atât sonore cât și luminoase, asistată de un program specializat cu care este în continuă conexiune bluetooth pe smartphone-ul dumneavoastră, Oral-B Genius 9000 este alegerea. Evident că și Philips are gama de perii Sonicare Diamond Clean, care sunt foarte bune și care au o eficiență peste medie și un design extraordinar, dar care nu au parte de inovațiile cu conectivitate smartphone pe care le oferă gama Genius.

     Oral-B Genius 9000

    Care sunt funcționalitățile principale ale periuței electrice Oral-B Genius 9000?

    Periuța de dinți electrică Oral-B Genius 9000, are un sistem inteligent de periaj, care vă va ajuta să periați dinții așa cum vă recomandă medicul dentist. Cu o tehnologie distinctă de detectare a poziției, nu veți pierde niciodată o zonă din dantură, astfel că nimic nu va rămâne neperiat.

    • capete periaj Oral-B Genius 9000Capul rotund distinct al lui Oral-B Genius 9000 elimină până la 100% mai multă placă decât o periuță de dinți manuală standard. Astfel, prin îndepărtarea petelor de suprafață, veți obține un zâmbet mai alb, începând cu prima zi de periaj;
    • Periuța de dinți vă ajută să vă protejați gingiile delicate, cu tehnologia inelară inteligentă și tehnologia de control a presiunii, care reduce viteza de periere și vă avertizează să fiți mai blânzi, dacă vă periați prea tare;
    • Are un mâner cu design ergonomic, foarte confortabil la ținut și utilizat, cu șase viteze, 10500 de rotații pe minut și 48000 de pulsații pe minut;
    • Nu în ultimul rând, Genius 9000 vine cu o baterie litiu-ion care durează până la 12 zile cu 1 încărcare. Cu Oral-B Genius 9000, nu aveți cum să nu vă periați corect. Nu e de mirare că Oral-B este marca recomandată de către medici dentiști din întreaga lume. Peria de dinți reîncărcabilă Oral-B Genius 9000 este compatibilă cu toate modurile de curățare a dinților, cu acțiune transversală, albire, curățare sensibilă, curățare profundă, flossing, îngrijirea gingiilor și curățarea limbii.
    • Tehnologia de detectare a poziţiei ghidează periajul cu precizie, zonă cu zonă;
    • Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, aceasta se conecteaza la aplicația Oral-B de pe smartphone pentru a vă oferi informații, în timp real, despre procesul de curățare;
    • Periuța are cronometru integrat în mâner și sensor triplu de presiune pentru a vă proteja gingiile de periajul prea agresiv;
    • Capul de periaj 3D White ajută la îndepărtarea petelor de pe suprafața dinților, cu ajutorul cupei de lustruire, dinții devenind mai albi din prima zi de folosire;
    • Include șase moduri de periaj, patru capete de periaj, un suport de călătorie cu încărcător USB, un încărcător premium, un suport pentru smartphone, un suport pentru depozitarea capetelor de periaj;
    • Perii indicatori ai capetelor de periaj, care semnalizează momentul când capatul de periaj trebuie schimbat, recomandat: o dată la trei luni;
    • Trusa de călătorie are și suport pentru smartphone, cu structură durabilă, care poate fi amplasată orizontal sau vertical, pentru depozitare. Suportul pentru smartphone fixează telefonul în timpul utilizării aplicației oral-B;
    • Capete compatibile Oral-B Genius 9000 sunt CrossAction, TriZone, Floss Action, 3Dwhite, Precision Clean și Sensitive;
    • Baterie litiu-ion cu indicator ce semnalizează atunci când bateria trebuie reîncărcată.

    Periuța de dinți electrică Oral-B Genius 9000 are un cap rotund, inspirat de medicul dentist, care înconjoară fiecare dinte, tehnologia de curățare fiind oscilantă, rotativă și pulsatorie, toate acționând concomitent.

    4 motive pentru care Oral-B Genius 9000 este considerat un model revoluționar.

    • Pro Timerul

    Pro Timerul este una din caracteristicile elegante aflate la majoritatea gamei Oral-B. Este vorba de un timer care sună la fiecare 30 de secunde, anunțând că se poate trece la o altă zonă de periaj. Se presupune în acest concept că dantura se înparte în patru zone, două sus, stănga și dreapte și două jos, fiecare zonă fiind periată câte 30 de secunde, înseamnă că am periat toată dantura două minute, așa cum cere medicul stomatolog.

    Studiile făcute au arătat că, în general periajul, pentru toată cavitatea bucală, este făcut cam în 45 de secunde, ceea ce reprezintă 1 minut și 15 secunde mai puțin decât cele două minute recomandate.

    Pro timerul este o modalitate eficientă de a rămâne și peria pe fiecare zonă a danturii tot timpul recomandat.

    • Smart Ringul de 360 de grade

    Periaj Oral-B Genius 9000Senzorul de presiune este prezent și aici, la fel ca la cea mai mare parte a gamei Oral-B. La fel ca și la precedentul produs din serie, la Oral-B Genius 9000 semnalele acestui senzor sunt vizibile. Este foarte importantă existența acestui senzor, presarea prea tare și îndelungată pe anumite zone ale danturii putând duce la uzura dinților și / sau recesiunea gingivală.

    Minunat este că se poate personaliza culoarea semnalului luminos, acest semnal fiind vizibil din orice unghi, el fiind vizibil luminos pe inelul de la capătul superior al mânerului periuței de dinți.

    Acest inel luminos este supranumit Smart Ring de 360 de grade, pentru că atunci când semnalul luminos este dat se învârte pe inel 360 de grade. Vizibil în timpul periajului din orice unghi, acesta îți permite să vezi semnalele senzorului de presiune, al cronometrului și al conexiunii bluetooth. De asemenea, poate fi programat prin aplicația Oral-B să lumineze în culoarea preferată, din cele 12 culori disponibile.

    • Detectarea poziției

    Cu o tehnologie distinctă de detectere a poziției pe dantură, unde execută periajul, nu vei lăsa niciodată vreo zonă necurățată. Aici Oral-B Genius 9000 începe să devină foarte inteligentă.

    Detectarea poziției unde acționează această periuță de dinți electrică, vă permite să monitorizați care părți ale gurii le-ați periat și cât timp ați făcut acest periaj. Acest lucru este incredibil de util.

    Monitorizarea se face în funcție de mâna conducătoare a fiecăruia. Se setează partea dreaptă și cea stângă, în funcție dacă utilizatorul este dreptaci sau stângaci, adică în ce mână ține periuța de dinți.

    Detectarea poziției acționează ca un remember ce nu poate lăsa nici o zonă neperiată în gură.

    • Conectivitatea bluetooth

    Descărcând aplicația Oral-B pe smartphone, acesta se poate conecta prin bluetooth cu periuța de dinți electrică Oral-B Genius 9000. Periuța de dinți poate „vorbi” cu smartphone-ul dumneavoastră și acolo se pot înregistra o întreagă paletă de informații.

    Aplicația Oral-B vă avertizează dacă periați prea mult și în care zonă a cavității bucale, instituie un sistem de recompense, pentru a vă asigura că vă periați dinții câte două minute de două ori pe zi și chiar înregistrează, în mod automat, care sunt zilele pe care le-ați pierdut, făcând un periaj impropriu sau de loc. Este, în ansamblu, un program ce formează obișnuița, un avantaj prețios pe care Oral-B îl are în fața a mulți dintre concurenții săi.

    Ce este atât de „genial” la periuța de dinți electrică Oral-B Genius 9000?

    Este în primul rând printre puținele periuțe de dinți electrice care se pot conecta la un program profesional de urmărire al periajului, având totodată și un rol formativ în urmărirea acestui program. Punctul real de „geniu” fiind indicarea zonei în care periați, când și unde să treceți la următoarea zonă de periaj.