oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > > Oral-B Pro2000 Cross Action o periuță de top la un preț modest

    Periuța electrică Oral-B Pro 2000 Cross Action este numărul unu, cea mai bine vândută periuță electrică de pe piață. Este din categoria produselor cu preț mai mic, dar la acest preț, dotările și facilitățile duc la un raport calitate / preț foarte bun, care o fac, deși modestă, totuși foarte căutată.

    Noile descoperiri și tehnologiile aplicate, au făcut ca această periuță de dinți electrică să nu mai fie considerată un element de vârf al gamei, prețul nemaifiind unul premium.

    Aceasta poate fi o veste foarte bună pentru vânătorii de chilipiruri, periuța de dinți electrică Oral-B Pro 2000 Cross Action devenind în acest moment foarte interesantă. Este o periuță de dinți electrică de înaltă calitate, cu caracteristici suficiente pentru a satisface majoritatea gusturilor.

    Care sunt funcționalitățile principale ale periuței electrice Oral-B Pro 2000 Cross Action?

    Capete periaj ORAL-B PRO 2000Periuța de dinți electrică Oral-B Pro 2000 este o periuță de dinți cu un design inspirat de recomandările medicului dentist. Capul periuței de dinți înconjoară fiecare dinte, cu o înclinare a periilor la 16 grade, având o acțiune de curățare oscilantă, cu efect 3D, care se rotește și pulsează, pentru a desprinde și a scoate până la 100% mai multă placă, decât o periuță de dinți manuală obișnuită. Senzorul de presiune se aprinde dacă periați prea mult, pentru a preveni periajul dăunător. Există două moduri de funcționare a periuței de dinți, curățarea zilnică și îngrijirea gingiilor. Periuța este dotată cu un timer de patru ori câte 30 de secunde, pentru a peria precum recomandă medicul dentist, toată dantura în două minute. Periuța vibrează scurt la fiecare 30 de secunde și mai lung după două minute de periaj.

    Periuța de dinți electrică Oral-B Pro 2000 este compatibilă cu toate capetele Oral-B.

    • Cross Action

    Periaj ORAL-B PRO 2000Perii acestui cap sunt poziționați la un unghi de 16 grade. Aparent 16 grade este unghiul optim pentru a permite periilor să ajungă și să îndepărteze placa în acele locuri greu accesibile, pentru fiecare dinte.

    Trebuie doar să țineți peria împotriva fiecărei suprafețe, a fiecărui dinte și să treceți sistematic de la un dinte la altul. Capul periuței de dinți înconjoară fiecare dinte, iar mișcarea dinamică a acțiunii de curățare 3D se adaptează la dinți, deoarece oscilează, se rotește și pulsează pentru a se descompune și a elimina placa. 10% de placă eliminată, va reduce șansa de boală a gingiilor cu 20%.

    Oral-B Pro 2000 este un dispozitiv puternic cu 8.800 de rotații pe minut și 40.000 de pulsații pe minut.

    • Floss Acțiune

    Acesta este un cap de perie oval, în stil rotativ și vine ca standard cu Oral-B Pro 2000, fiind specific pentru curățarea spațiilor interdentare.Perii ORAL-B PRO 2000

    • Precision Clean

    Acesta este un cap de perie mai mic, rotund. Dimensiunea și forma permite o curățare mai precisă a fiecărei suprafețe a dintelui.

    Acesta este cel mai bine vândut cap de perie de înlocuire a lui Oral-B, în ciuda faptului că acest cap al periei Floss Acțiune este cel mai eficient la îndepărtarea plăcii.

    • 3D white

    Deși aceasta are aceeași dimensiune și formă cu Floss Action, este unic prin faptul că are o cană de lustruit din cauciuc în centrul ei, mai degrabă decât peri. Ideea a fost luată din echipamentul folosit de medicul dentist pentru a vă lustrui dinții.

    Acest cap de perie este destinat exclusiv utilizatorilor cu vârsta peste 12 ani.

    • Sensitive Clean

    Acesta este un cap rotund și mic, care are perii extra-moi. Se adresează celor care au dinți și gingii sensibile. Nu aveți nevoie de o mulțime de presiune sau din fire dure, pentru a elimina zilnic placa cu periaj obișnuit.

    • Periuta electrica ORAL-B PRO 2000Ortho Care

    Acest cap de perie a fost proiectat pentru cei cu lucrări dentare, deoarece este potrivit pentru curățarea lucrărilor ortodontice și a punților.

    Ea are dimensiunea mai mică, de formă rotundă și dimensiune ca Precision Clean. Diferența mare este că acest cap de perie are mai puține fire de păr, care sunt mai mici și mai răspândite. Acest lucru oferă părului mai mult spațiu, pentru a se răspândi complet și a ajunge sub lucrările ortodontice și între punte și gingii.

    • Interspace head

    Capul electric de periuță de dinți Interspace este special conceput pentru a curăța în jurul punților, coroanelor și altor lucrări dentare.

    Acesta este cel mai mic cap de perie al lui Oral-B, dimensiunea redusă ușurează curățarea dintre dinți și locurile greu accesibile din gură.

    • Dual Clean

    Acest cap are două perii în mișcare. Capul periei de vârf are o acțiune rotativă standard, capul inferior se rotește înainte și înapoi.

    Oral-B susține că acest cap dă o curățare temeinică a dinților și gingiilor, chiar și în zonele dificil de accesat ale gurii.

    • Deep Sweep

    Diferit de toate celelalte capete de perie din această listă, aceasta are o formă și o dimensiune asemănătoare unei periuțe normale de dinți.

    Cele 3 rânduri albe de păr și mătasea de culoare albastră închisă vă perie în sus și în jos dinții verticali, în timp ce firul albastru mai deschis dintre rândurile de păr alb se comportă ca perii de perie manuală.

    Oral-B susține că aceste capete de perie, Deep Sweet, elimină cu 100% mai multă placă decât o perie manuală și cu 76% mai mult decât Sonicare Flexcare.

    • 2 Moduri de curățare

    Oral-B Pro 2000 are două moduri diferite de curățare, disponibile la apăsarea unui buton.

    • Daily Clean este modul standard pentru periajul zilnic.
    • Modul Gum Care este un mod delicat de periere pentru stimularea gingiilor.
    • Indicatorul de presiuneSenzor presiune ORAL-B PRO 2000

    Profesionistii din domeniul dentar sunt foarte conștienți de faptul ca mulți dintre pacienții lor își perie dinții prea agresiv. Periajul prea tare vă poate deteriora țesutul moale al gingiei și vă poate distruge suprafața smalțului dinților.

    Oral-B Pro 2000 prezintă un indicator de presiune vizual, care luminează pentru a vă avertiza dacă începeți să aplicați prea multă presiune asupra dinților și gingiilor.

    Acesta este unul dintre motivele cele mai benefice pentru utilizarea unei periuțe de dinți electrice. Vă ajută să periați cu o forță potrivită și să împiedicați perierea excesivă.

    • Timerul

    Timer ORAL-B PRO 2000Pentru a obține cele mai bune rezultate la periaj, potrivit recomandărilor medicului stomatolog, ar trebui să petreceți aceeași perioadă de timp, de 30 de secunde, pe fiecare din cele patru secțiuni ale gurii, din dreapta sus, din stânga sus, din dreapta jos și din stânga jos. Acest lucru asigură că toate zonele din gură au un timp de curățare consistent.

    Oral-B Pro 2000 are un timer care vă permite să știți când timpul de două minute a trecut. Cronometrul Quadrant, vă ajută să obțineți eficiența periajului la nivelul următor prin ruperea celor două minute în patru intervale de 30 de secunde. Fiecare sfert va fi astfel periat până la semnal, când se va putea trece la zona următoare.

    Studiile făcute arată că în general periajul, pentru toată cavitatea bucală, este făcut cam în 45 de secunde, ceea ce reprezintă 1 minut și 15 secunde mai puțin decât cele două minute recomandate.Timerul este o modalitate eficientă de a rămâne și peria pe fiecare zonă a danturii timpul recomandat. La Oral-B Pro 2000, cronometrul funcționează prin producerea unui sunet scurt după fiecare 30 de secunde, când la cele două minute este emis un sunet mai lung.

    • Încărcarea periei

    Încărcați complet Oral-B Pro 2000 înainte de a folosi periuța pentru prima dată. Acest lucru poate dura aproximativ 18 ore, dar trebuie să-l încărcați complet pentru prima oară. O încărcare completă a periuței de dinți va dura aproximativ o săptămână, cu recomandarea de a face de două ori pe zi, periaj de două minute. Reîncărcarea este pur și simplu o problemă de conectare a unității de încărcare la o priză electrică și așezarea mânerului periuței de dinți pe unitatea de încărcare.

    Singurul dezavantaj este într-adevăr timpul de încărcare, dar pe măsură ce lăsați peria pe încărcător și aveți încredere în acesta, acest lucru nu mai este deloc o problemă Este posibil ca peria să necesite reîncărcarea mai frecventă în timp. Pentru a evita acest fenomen ar trebui să epuizați bateria, până când este complet descărcată, și apoi să o reîncărcați complet. Producătorul vă recomandă să faceți o descărcare completă și o încărcare la fiecare șase luni.

    Pe scurt, Oral-B Pro 2000 este cea mai bine vândută periuță de dinți electrică și vine cu multe dintre caracteristicile pe care le dețin modele care costă de până la de două sau de trei ori mai mult. Acum prețul este puternic redus pentru a umple decalajul dintre modelele de bază și cele mai noi modele cu prețuri ridicate. Dacă sunteți într-un buget restrâns, nu treceți cu vederea Oral-B Pro 2000, este o perie de top la un preț foarte modest.