oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > > Periuta de dinți electrică Dr. Mayer GTS2050UV cu sterilizator

    În lupta cu placa bacteriană cele mai multe studii clinice au arătat superioritatea periuțelor de dinți electrice asupra celor manuale, considerate clasice încă.

    Specialiștii spun că periuța de dinți manuală ar fi mai eficientă, dar depinde substanțial de tehnica de curățare aplicată, dar statistica mai arată că peste 60% din oameni se spală pe dinți incorect. În aceste condiții periuța de dinți electrică ajunge să fie câștigătoare.

     Una din cele mai mari dileme la cumpărarea unei periuțe electrice, este alegerea între una sonică și una ce curăță prin oscilații/rotații. Pornind de la numărul de vibrații pe minut, se poate spune că aceste periuțe de dinți vor efectua, în timpul curățărilor, în două minute de periaj, cam tot atâtea mișcări cât se face cu o periuță manuală timp de o lună.

    Una din periuțele de dinți din această categorie este periuța de dinți electrică sonică Dr. Mayer GTS2050UV, cu sterilizator, cu trei programe de curățire și trei capete. Tehnologia sonică avansată produce o acțiune de curățare puternică, dinamică. Este dovedit clinic că este mai eficientă în reducerea plăcii decat o periuță de dinți manuală sau cu oscilații, ajutând la păstrarea dinților mai puternici și mai sănătoși, pentru mai mult timp.

    Ce avantaje oferă periuța de dinți electrică de la Dr. Mayer?

     

    periuta sonica Dr. Mayer GTS2050UV

    Periuta de dinți electrică Dr. Mayer GTS2050UV, cu sterilizator este o periuță de dinți pentru adulți, proiectată pentru albirea dinților și înlăturarea plăcii bacteriene.

    Are trei moduri de periaj, ce vă vor ajuta să folosiți periuța personalizat, puternic, sensibil și masaj, moduri ce răspund unor nevoi de îngrijire orală variate.

    Tehnologia sonică avansată produce o acțiune de curățare puternică, dinamică, de 31000 vibrații pe minut.

    Are un design foarte suplu și ergonomic în același timp, cu un mâner foarte comod, gândit special pentru a nu aluneca din mână. Are un cap de periaj foarte asemănător unei periuțe de dinți manuale.

    De câte moduri de curățare dispune

     

    Periuța este dotată cu trei modele de capete DuPont, pentru curățat, pentru curățat sensibil și pentru masaj. Periile DuPont de calitate superioară promovează dinți mai albi în mod natural, îndepărtând petele de pe suprafața dinților.

    Este compatibilă cu toată gama de capete DuPont, de la Dr. Mayer.

    Duritatea capetelor de periaj este mediu și soft.

    periuta electrica Dr. Mayer GTS2050UV

    Existența indicatorului de presiune

     

    Fiind o periuță de dinți sonică, fară componente cu mișcare mecanică de mare amploare, periuța nu are indicator-limitator de presiune.

    Cronometrarea timpului de periaj

     

    Periuța este dotată cu un timer de două minute, ce asigură periajul recomandat de medicul dentist. Intervalul de 30 de secunde, pe care îl semnalizează același timer, va ajuta la periajul fiecărei zone de dantură a gurii.

    Cât rezistă bateria și cum se încarcă periuța

     

    Periuta de dinți este dotată cu o bază, care nu este numai suport, ea jucând și rolul de încărcător al periuței, încărcător ce funcționează la voltajul internațional de 100-240 volți.

    Are un design rezistent la apă, încărcare inductivă, cu indicator cu LED, cu timp mai îndelungat de utilizare. Periuța are baterii reîncărcabile Ni-MH, ecologice, ce asigură aproximativ șapte zile de autonomie.

    Baza de încărcare cuprinde și o cutie de depozitare igienică a până la patru capete de periuță.

    Prezența sterilizatorului UV

     

    sterilizator periuta electrica Dr. Mayer GTS2050UV

    Modulul de depozitare are și funcția de sterilizator cu UV.

    Tehnologia de curățare UV ajută la omorârea până la 99,9% dintre bacteriile de pe capul de periuță și ajută la păstrarea periuței de dinți fără bacterii, între periaje.

    Butonul pornit/ oprit al dispozitivului este activat prin capac.

    Sterilizatorul UV este prevăzut cu un temporizator de sterilizare de șapte minute.

    Lumina UV este oprită automat, atunci când dispozitivul este deschis, în timpul funcționării.

    Becul UV este interschimbabil.

    Toate aceste beneficii enumerate, ale periuței de dinți electrice Dr. Mayer GTS2050UV, cu sterilizator, vin însoțite de un preț excelent, similar celor din aceeași clasă de la Panasonic, diferența față de acestea, făcând-o sterilizatorul UV.

    Comparativ cu periuțele de dinți cu oscilații/ rotații, prețul cu până în 20% mai mare, vine tot din dotarea cu acest sterilizator UV.

    La acest preț, cu toate dotările avute, Dr. Mayer GTS2050UV ajunge la un raport calitate / preț de luat în seamă și de neocolit, foarte aproape statutului de chilipir.