oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > , > Periuța electrică sonică Dr. Mayer GTS2080: design și funcționalitate

    Provocați de ofertele actuale de pe piață, cei de la Dr. Mayer au creat un brand care să satisfacă toți consumatorii și în a cărui selecție toți să găsească ceva care să-i mulțumească.

    Amestecul de pasiune și grijă, singurul care contează cu adevărat pentru cei de la Dr. Mayer, au făcut rapid din acesta un brand de top în domeniul îngrijirii orale la domiciliu, brand ce se poate lăuda cu un raport preț / calitate imbatabil.

    Dr. Mayer produce periuțe de dinți „sonice”, periuțe de dinți care operează la o frecvență sau vibrație a mișcării mai mică de 2.400.000 mișcări pe minut, adică 20.000 hertzi. Periuța de dinți se numește „sonică” deoarece frecvența sa de operare, de exemplu 31000 de mișcări pe minut, se situează în intervalul auditiv uman între aproximativ 20 de hertzi și aproximativ 20.000 de hertzi.

    Periuța electrică de dinți sonică GTS2080 Dr. Mayer este o periuță de dinți sonică cu un design elegant și o tehnologie avansată, fiind cap de serie în producția Dr. Mayer de îngrijire la domiciliu. Periuța de dinți sonică are o acțiune puternică și dinamică, produsă de 31000 la 48000 vpm, având rezultate excepționale în înlăturarea plăcii bacteriene, menținând totodată dinții sănătoși și puternici pe o perioadă de timp îndelungată.

    Caracteristici de design și funcționalitate

    5 moduri de periaj, moduri ce răspund unor nevoi de îngrijire orală variate: Curățare 31000 vpm      Pentru o curățare zilnică excepțională;

    • Albire 41000 vpm: Pentru îndepărtarea petelor de pe suprafața dinților, în special pentru băutorii de cafea sau pentru fumători;
    • Lustruire 48000 vpm: Pentru a face dinții mai strălucitori și îi lustruiește, acest mod fiind recomandat în special persoanelor cu pete pe dinți dificil de îndepărtat;
    • Masaj 31000 vpm: Pentru a masa ușor gingiile persoanelor care au probleme cu gingiile, oferind o experiență placută a periajului;
    • Sensibil 310000 vpm: Pentru a curăța dinții și gingiile, oferind îngrijire specială persoanelor cu dinți sensibili.

    Tehnologie de curățare rapidă

    Cele 31.000 până la 48.000 de vibrații sonice puternice ale periuței de dinți sonică vă oferă îngrijire dentară completă și reduc foarte mult timpul de ingrijire al dinților.

    Capul periuței de dinți sonică dispune de auto-ajustare ciclică

    Designul Tooth-Zero al capului periuței de dinți sonică ajută la curățarea eficientă a plăcii dentare depuse între dinți. Partea din față dispune de peri mai puternici pentru o curățare eficientă a zonelor dificile, iar partea din spate dispune de peri circulari pentru curățarea eficientă a petelor de pe dinți.

    Designul are încorporat funcția Intellisense

    Această funcție este un cronometru inteligent, care timp de 2 minute asigură timpul de periaj recomandat de medicul stomatolog. Funcția Quadpacer semnalizează intervalul de timp de 30 de secunde cu alertă și vă va ajuta să vă periați fiecare zonă a cavității orale.

    Designul este ergonomic și confortabil

    Designul ergonomic inovator al mânerului este perfect pentru palmă și degetul mare, ușurând oboseala care poate apărea după o utilizare îndelungată a periuței de dinți sonică.

    Designul este foarte ușor de personalizat

    Această periuța de dinți sonică are două variante de culoare, deosebit de elegante. O variantă este albă, cu două nuanțe de verde pe fața mânerului în timp ce a doua variantă este neagră cu gri-fer pe fața mânerului.

    Sistemul este foarte silențios

    Designul unic al periuței de dinți sonică, cu suspensie magnetică, face ca nivelul zgomotului să fie mai mic de 65 db, în modul de funcționare la înaltă frecvență.

    Designul este impermeabil IPX7

    Periuța de dinți sonică este integral impermeabilă pentru o siguranță completă în timpul periajului.

    2 capete de periuță incluse

    Periile DuPont cu care este dotată periuța de dinți sonică fac posibilă obținerea unor dinți de un alb natural, îndepărtând petele de pe suprafața acestora.

    Timp mai îndelungat de utilizare

    Periuța de dinți sonică este alimentată de acumulatori Li-Ion de 800 mAh și vine cu un doc de încărcare inductivă. Ea este dotată cu indicator tip LED, pentru încărcarea bateriei și se conectează la rețea internațonală 100-240 v.

    Durata de funcționare este de 180 de minute după încărcarea completă.

    Consum redus de energie ErP

    Consumul redus de energie, al periuței de dinți sonică, respectă cu strictețe cel mai recent standard UE. Consumul în timpul funcționării este de aproximativ 1,4 W, consumul în așteptare fiind < 0,5 W. Astfel că veți economisi și timp și energie datorită acestui model.

    Dr. Mayer a reușit să creeze periuța electrică de dinți sonică GTS2080, îmbinând calitatea premium cu un preț accesibil și obținând un produs care vă garantează un zâmbet perfect.