oralix-logo-1431094947
  Toate articolele > , > Top 10 periuțe electrice de dinți

  Cu toate că au loc mereu dezbateri despre necesitatea unei bune igiene orale, studiile au arătat că aproape 40% din oameni se spală pe dinți o singură dată pe zi, iar majoritatea celor intervievați acordă curățării danturii mai puțin de două minute.

  În aceste condiții este sigur că alegerea unei periuțe de dinți electrice s-ar putea dovedi o achiziție mai profitabilă pentru spălarea danturii. În afara faptului că, de o periuță electrică bine aleasă s-ar putea să ne atașăm mai ușor, eficiența ei este binecunoscută în lupta cu placa bacteriană.

  1. Setul 2 periuțe electrice de dinți Oral-B Pro 1900  este bazat pe o periuță electrică reîncărcabilă, cu tehnologie 3D, adică oscilează, pulsează și se rotește. Îndepărtează placa dentară, ajută la îngrijirea gingiilor și albirea dinților. cronometrul de 2 minute, indică la fiecare 30s momentul trecerii la urmatorul cadran al gurii și atenționează utilizatorul la terminarea celor 2 minute recomandate de periaj. Senzorul de presiune semnalizează atunci când se aplică o presiune prea mare asupra dinților. Acumulatorul are autonomie de până la 10 minute.

  2. Periuța electrică de dinți Oral-B Professional Care 3000 Cross Action

  Periuta electrica Oral-B Professional Care 3000 Cross Action

  este un model din gama intermediară. Pro 3000 Cross Action este o periuță de tip rotativo-oscilantă-pulsatorie cu trei moduri de lucru, curățare zilnică, albire și pentru dinți sensibili și două capete diferite incluse, precision clean și cross action, cronometru de 2 minute și acumulator puternic cu autonomie de până la cinci zile.

  3. Periuța electrică de dinți Oral-B D12.513.K Cars/Planes pentru copii

  Periuta electrica Oral-B D12.513.K Cars/Planes pentru copii

  are capul de periuță cu dimensiuni reduse, proiectat special pentru gura unui copil mai mare de 3 ani, prezentând siguranță și eficiență în îndepărtarea plăcii dentare, ajutând la menținerea unor gingii sănătoase. Este dotată cu senzor de presiune, cronometru pentru 2 minute și autonomie a acumulatorului de până la cinci zile.

  4. Periuța electrică de dinți ORAL-B Vitality D12-513 3D White

  Periuta electrica ORAL-B Vitality D12-513 3D White

  curăță, albește și îndepărtează placa bacteriană, fiind periuță electrică de dinți din clasa medie, cu tehnologie rotativ-oscilanto-pulsatorie, capul de periuță se adaptează pentru curățarea individuală a fiecarui dinte, compatibilă cu o mare varietate de capete Oral-B, cu timer și acumulator performant.

  5. Periuța electrică de dinți sonică Sonic Toothbrush GTS2060 Dr.Mayer ,

  Periuta sonica Sonic Toothbrush GTS2060 Dr.Mayer

  cu un design elegant și o tehnologie sonică avansată, are o acțiune de curățare puternică și dinamică, cu 40000 vpm, dovedit clinic că este mai eficientă în reducerea plăcii decat o periuță de dinți manuală sau cu oscilații, menținând dinții sănătoși și puternici pe o perioadă de timp îndelungată. Prezintă 3 moduri de periaj, puternic, sensibil și masaj, cronometru la 2 minute și la 30 secunde.

  6. Periuța electrică de dinți sonică GTS2080 Green Dr. Mayer

  Periuta electrica sonica GTS2080 Green Dr. Mayer

  face parte din periuțele de clasă medie, cu o tehnologie sonică avansată, are o acțiune de curățare puternică și dinamică, cu 5 moduri de periaj, cronometru la 2 minute și la intervale de 30 de secunde pentru a asigura perierea fiecărei zone a cavității orale, acumulatorii Li-Ion asigurând un timp îndelungat de utilizare. Foarte bun raport preț – calitate.

  7. Periuța electrică de dinți reîncărcabilă GTS1050 Black Dr.Mayer

  Periuta electrica reincarcabila GTS1050 Black Dr.Mayer

  este un model accesibil de la Dr.Mayer, periuța este de tip rotativ-oscilant cu 8800 de oscilații pe minut, 2 moduri de periaj, cronometru la 30 secunde și 2 minute, senzor de presiune, acumulatori cu încărcător internațional, 100-240 v și foarte convenabilă la preț.

  8. Periuța electrică de dinți cu sterilizator UV Philips Sonicare FlexCare+ HX6972/35

  Periuta electrica cu sterilizator UV Philips Sonicare FlexCare+ HX6972/35

  este un model din gama superioară, periuța folosind tehnologia cu vibrații sonice FlexCare, tehnologie ce oferă un mod de acomodare treptată la vibrații, este prevăzută cu cinci mod uri de curățare, clean, refresh, white, gum care și massage, precum și setări personalizate, fiind acționată de un motor puternic, cu 31000 de oscilații pe minut, cronometru Quadpace și Smartimer. Are sterilizator UV pentru capetele de periere, suport de călătorie și o autonomie a bateriei de 3 săptămâni. Pachetul include 2 mânere și două capete, unul pentru fiecare mâner, raport preț – calitate fiind unul foarte bun.

  9. Periuța electrică de dinți Oral-B Genius 9000 Black 

  Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000 Black

  este un model de vârf, periuța având acțiune 3D, capătul de periaj se rotește, oscilează și pulsează, permițând o îndepartare mai eficientă a plăcii bacteriene. Este dotată cu senzor de presiune pentru protejarea gingiilor, cronometru integrat în mâner, șase capete diferite incluse în pachet și 6 programe de periaj, curățare zilnică, îngrijire gingivală, albire, curațare profundă si curațarea limbii. Acumulatorul puternic îi conferă 12 zile de autonomie. Inelul SmartRing poate fi programat, el permițând vizionarea semnalelor provenite de la senzorul de presiune, cronometru și conexiunea bluetooth din orice unghi. Periuța se conectează bluetooth la aplicația pentru smartphone Oral-B, care dă feedback în timp real despre procesul de curățare a dinților.

  10. Periuța electrică de dinți sonică reîncărcabilă cu sterilizator UV GTS2050UV Dr.Mayer

  Periuta sonica reincarcabila cu sterilizator UV GTS2050UV Dr.Mayer

  este o periuță cu tehnologie sonică avansată care produce o acțiune de curățare puternică, dinamică, de 31000 vpm. Este dovedit clinic că este mai eficientă în reducerea plăcii decât o periuță de dinți cu oscilații, ajutând la păstrarea dinților mai puternici și mai sănătoși, pentru mai mult timp. Prezintă 3 moduri de periaj, puternic, sensibil și masaj, 3 capete de periuță, cronometru la 2 minute și la 30 secunde. Periuța este dotată cu un sterilizator UV, care ajută la omorârea până la 99,9% dintre bacteriile de pe capul de periuță și la păstrarea periuței fără bacterii între periaje. Sterilizatorul are capacitate de 4 capete de periuță și temporizator de 7 minute, Periuța are un raport preț – calitate foarte bun.

  Este foarte adevărat că periuțele electrice de dinți sunt de foarte mare ajutor în menținerea sănătății orale, dar nu trebuie uitat că cea mai bună periuță electrică de dinți este cea pe care o folosiți în fiecare zi, de cel puțin două ori!