oralix-logo-1431094947
    Toate articolele > > Waterpik WP-100 – cea mai accesibilă metodă de curățare a dinților

    Carbohidrații din alimente, zaharurile și / sau amidonul, în prezența bacteriilor din gură, se transformă în acizi care atacă smalțul dinților, adică stratul exterior al dintelui, îl subțiază și în cele din urmă creează mici cavități, care în timp se pot lărgi. În acest fel este liber la atacul dentinei, adică stratul interior al dintelui. Combinația dintre bacteriile din cavitatea bucală, cu resturile alimentare și cu saliva, duc la apariția unei substanțe lipicioase, care se fixează pe suprafața dinților, numită placă bacteriană. Neîndepărtarea plăcii duce la deteriorarea smalțului și apariția cariilor.

     Slaba igienă orală poate duce și la apariția bolilor gingivale, care determină retragerea gingiilor, în acest fel crescând și suprafața care poate fi afectată de placă și logic, creșterea pericolului apariției cariilor. Dacă periajul dinților poate îndepărta aproximativ 50% din placă, din cele cinci fațete ale unui dinte, periajul poate curăța cu eficiență, numai trei. Bacteriile se așează și în părțile laterale ale dinților, acolo unde peria nu pătrunde sau o face greu și puțin.

    Știați că dușul bucal vă va ajuta să aveți gingii mai curate și mai sănătoase?

    Dușul bucal este un aparat ce produce un jet puternic de apă, pulsatoriu, care reușește cu mare succes să curețe spațiile interdentare și să maseze gingia din aceste spații. Este un aparat cât se poate de util pentru orice persoană, care dorește să evite vizitele repetate la stomatolog. Dușul bucal este un instrument folosit în scopul unei igiene orale cât mai profunde și complete.

    Waterpik este singurul brand din lume care a dovedit în peste 50 de studii clinice că este mai eficient în îndepărtarea plăcii dentare decât periajul și folosirea aței dentare.

    Dușul Bucal Waterpik Ultra WP-100 reprezintă cea mai ușoară și cea mai eficientă formă de curățare interdentară, fiind cel mai recomandat, chiar numărul unu din gama sa de produse.

    Îndepărtează eficient placa bacteriană, demonstrat clinic că înlătură cu până la 99.9% placă din zonele tratate, în numai 3 secunde.

    varf ortodontic waterpik 100Curăță foarte bine zona gingivală și este ideal pentru implanturi, coroane, punți și aparate ortodontice.

    Îndepărtează placa și curăță în profunzime, în spațiile dintre dinți sau de sub gingii, pătrunzând în zonele inaccesibile periajului clasic.

    Masează și stimulează gingiile, îmbunătățind circulația și menținând gingiile sănătoase.

    • Dispune de 10 setări de presiune, presiunea apei putând fi reglată între 10 și 90 de psi.
    • Pulsațiile sunt între 1200 și 1400 pe minut, reglabil.
    • Dușul are un design mai mic și mai silențios decât modelele anterioare.
    • Rezervorul este acoperit, capacitatea rezervorului fiind la circa 90 de secunde, de 600 ml.
    • Sunt șapte vârfuri incluse în acest pachet.
    • În capac există posibilitatea de depozitare a șase vârfuri unice.
    • Vârfurile pot fi rotite 3600.
    • Butonul de pauză este pe mâner.
    • Culoarea este alb / albastru.
    • Aparatul este alimentat de la priză.

    Waterpik este singurul producător care oferă 6 vârfuri diferite, pentru nevoile fiecarui utilizatorwaterpik periuta de dinti

    • vârful jet standard (2 bucăți) este cu până la 93% mai eficient decât ața dentară, pentru îmbunătățirea sănătății gingiei;
    • vârf ortodontic este recomandat pentru îndepărtarea tartrul din jurul aparatelor ortodontice, implanturi, punți și alte lucrări dentare;
    • vârf Pik Pocket acoperă 90% dintr-o cavitate de 6mm și oferă o curățare extrem de blândă pentru pungile parodontale și furcațiile;
    • curațător pentru limbă este util în îndepărtarea bacteriilor ce provoacă respirația rău mirositoare;
    • vârf periuță de dinți este o combinație de periuță și jet de apă pentru a oferi o eficiență crescută a periajului, cu vârf rotunjit, periază cu blândețe zonele cu acces dificil;
    • vârf Plaque Seeker este recomandat pentru curățarea zonelor din jurul implanturilor dentare și a punților metalo-ceramice.